Dankjewel voor het aanmelden.

Het werk aan de website is nog steeds aan de gang en we hopen dat onze online boetiek snel zal openen. 

In de tussentijd willen we u graag vertellen hoe u voor de voetjes van uw baby kunt zorgen en de schoenen die u binnenkort in onze winkel kunt kopen.

Wat hebben

de voetjes van een kleine baby nodig voor een goede ontwikkeling? 

Tijd

Beginnen met lopen is een doorbraak in het leven van een kind. Spieren rijpen geleidelijk aan tot hun functie. De meeste kinderen beginnen te lopen vanaf ongeveer 10 maanden. Het aanmoedigen van uw kind om te vroeg te lopen kan hem/haar slecht doen. Elk kind is anders en daarom is het zo belangrijk om je kind de tijd te geven en hem of haar de eerste stappen in zijn of haar tijd te laten zetten.

Vrijheden

Waar het mogelijk en veilig is om de schoenen van uw baby uit te trekken. Alleen direct contact tussen de voet en de grond versterkt de spieren en stimuleert op de juiste manier niet alleen de ontwikkeling van de voet zelf, maar van het hele lichaam. Het is echter niet altijd mogelijk om blootsvoets te lopen. Laten we dan de perfecte schoenen voor je kind kiezen.

.
Geschikte schoenen

Het is bekend dat je niet overal op blote voeten kunt lopen, dus om de gezonde ontwikkeling van je voet te ondersteunen moet je speciale aandacht besteden aan het kiezen van de juiste schoenen.

Leer over

De eigenschaPpen van Emel – schoenen

Stabiel en flexibele zool
Vervaardigd uit natuurleer
Zachte hielkap
Dunne, stevige binnenzool

Kwaliteit is een prioriteit !

Emel-schoentjes onderscheiden zich niet alleen door perfectie tot in de details, maar ook het ontwerpproces. Ieder model op zich wordt van A tot Z ontworpen door de designer. Vanaf het ontwerp van de leest en de stijlkeuze, de gebruikte grondstoffen en vormgeving van de zool, tot aan de handmatige productie van de schoen in de werkplaats.

Eersteklas grondstoffen

Het natuurleer dat wordt gebruikt voor de vervaardiging van de schoentjes wordt bereid zónder kankerverwekkend chroom. De eigenaresse van ons bedrijf kiest zelf het leder uit, dat afkomstig is uit Polen, Spanje en Italië. Als aanvullend materiaal wordt textiel gebruikt en geen kunststof. Zo kan het voetje van het kind goed kan blijven ademen.

Het laten rusten van leder

Een uitstekend eindresultaat vraagt om een geduldige, vakkundige benadering. Na het spijkeren worden de Emel-schoentjes 12 tot 36 uur weggelegd om te rusten, zodat de spanning van het leer rustig kan verminderen en de schoentjes hun vorm behouden. Bij massaproductie is hier geen tijd voor en worden vaak plastic schoenspanners gebruikt.

Verantwoord design

Emel-schoentjes worden ontworpen met het oog op een gezonde ontwikkeling van de kindervoet. De zool speelt hierbij een zeer belangrijke rol, omdat het voetje via de zool in contact staat met de ondergrond. Daarom worden alle first shoes ofwel babyschoenen van Emel voorzien van een speciaal vormgegeven zool, die niet alleen in eigen beheer wordt ontworpen, maar ook geproduceerd. Zo blijft de hoge kwaliteit voor ieder exemplaar gewaarborgd.

StIJL EN ONTWERP

Emel schoenen verdienen niet alleen lof voor de kwaliteit van hun geproduceerde schoenen, maar ook voor hun unieke stijl en rijke ontwerp. Ze trekken met hun originele en tijdloze stijl. Kindercomfort bovenal, dan stijl en mode. Geweldige modellen, gemaakt volgens deze combinatie, zijn een aanwinst voor het bedrijf.

Alleen handmatige productie

garandeert de hoogste kwaliteit schoenen voor kinderen

  • Alleen de handen van professionals kunnen de spanning voelen van het delicate leer dat gebruikt wordt om Emel-schoenen te maken
  • Dit heeft een enorme impact op het ontwerp van de schoenen en vertaalt zich direct in het comfort, de functionaliteit en het uiterlijk van de schoen
  • Emel schoentjes worden uitsluitend genaaid met eennaalds stiksteekmachines, die arbeidsintensiever zijn – maar het belangrijkste is de kwaliteit en de precisie
  • De topkwaliteit van Emel-schoentjes wordt ten eerste onderbouwd door de levenslange garantie die de producent biedt op alle kinderschoenen.

ABOUT US

Op tiny-toes.nl vind u handgemaakte lederen kinderschoenen die zijn uitgevoerd met de grootste aandacht voor zelfs de kleinste details. Bij het samenstellen van het assortiment let ik er vooral op dat de schoentjes gezond zijn voor de kindervoetjes en de natuurlijke ontwikkeling ervan bevorderen. Ik geloof namelijk dat juist die eerste fase het belangrijkste is voor de ontwikkeling van de kindervoet.

contact us

www.tiny-toes.nl

Email: info@tiny-toes.nl