Leveringsmethodes en verzendkosten

1. De bij de webshop tiny-toes.nl bestelde artikelen kunnen worden verzonden naar Nederland en België.

2. Alle artikelen worden verzonden binnen 1-2 werkdagen vanaf de datum waarop de betaling is binnengekomen. De eigenaar van tiny-toes.nl draagt er alle zorg voor dat alle bestelde artikelen binnen 24 uur na ontvangst van de betaling worden verzonden.

3. Er worden geen artikelen onder rembours verzonden

4. Verzendkosten:

 

*Nederland:

– verzending binnen 1-2 werkdagen (track & trace) à €4,95

GRATIS verzending bij bestellingen vanaf € 75,00

 

*België:

– Verzending binnen 1-2 werkdagen à €6,95

GRATIS verzending bij bestellingen vanaf €100,00

 

Bedenktijd, retournering, vervangend artikel

[onderdeel van de Algemene voorwaarden]

 

U hebt 14 dagen bedenktijd na de aankoop van ieder product. Dat houdt in dat u een aangekocht artikel kunt retourneren binnen deze 14 dagen. Het retourneren van artikelen is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst. Geretourneerde goederen dienen in geheel intacte en onbeschadigde toestand te worden teruggestuurd in de originele verpakking, inclusief alle labels, hangers en etiketten, alsmede het aankoopbewijs. De verzendkosten bij het retourneren zijn voor rekening van de koper. Indien aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, wordt binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag teruggestort. (exclusief verzendkosten).

 

Indien het aangekochte artikel niet blijkt te passen, kan het in een andere maat worden geleverd, voor zover dit op voorraad is. Indien het niet leverbaar is, kan er worden gekozen voor een ander model, of retournering van het aankoopbedrag. In deze gevallen dient het aangekochte artikel eerst te worden teruggestuurd. Geretourneerde goederen dienen in geheel intacte en onbeschadigde toestand te worden teruggestuurd in de originele verpakking, inclusief alle labels, hangers en etiketten, alsmede het aankoopbewijs. De verzendkosten bij het retourneren zijn voor rekening van de koper. Indien aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, wordt binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag teruggestort (exclusief verzendkosten), ofwel het vervangende artikel verzonden.